Makes your cake dreams come true

Hoe werkt het?

Een hele goede vraag natuurlijk !

Heeft u iets leuks gezien op de pagina? neem dan contact met ons op via het contact formulier

U kunt dan de vragenlijst invullen zodat wij zoveel mogelijk informatie hebben om op deze manier uw offerte voor u aan te maken. Zodra wij hebben gereageerd op uw mail,  kunt u ons altijd foto's ter inspiratie opsturen.

Wij maken geen taarten van andere collega taartenmakers na, maar wij kunnen natuurlijk altijd aan de hand van uw voorbeelden uw eigen unieke taart ontwerpen.

De taarten en of andere heerlijkheden die wij maken worden zover mogelijk zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten bereid.

Het is belangrijk dat u weet dat onze taarten worden gemaakt van ECHTE CAKE of LUCHTIGE BISCUIT en de vullingen die wij maken hebben geplaatst in een aantal samenstellingen, om u uw echte smaken te laten beleven!

Doordat wij gebruik maken van non-koelkast vullingen loopt u ook geen risico op bederf van uw taart op. Wij bewaren uw taart altijd in de koelkast. Deze is na het aansnijden goed houdbaar, indien deze goed is verpakt kunt u de taart 12 maanden invriezen.

Wij zijn van mening, dat fondant taarten, nou eenmaal niet “zomaar” taarten zijn, maar echt een luxe lekkernij! Wij streven er dan ook naar om tijdens het eten van onze taarten, u het luxe gevoel te kunnen laten beleven.